Just girly things

Hela min blogg kommer inte bara handla om mode , utan bloggen går ut på att höja tjejers självförtroende och självrespekt, för i ung ålder allt från 12 till 18 så finns det så många tjejer som är missnöjda med sin kropp känner att dom inte passar in för dom kan inte köpa dom dyraste och finaste kläderna som är inne just nu. det finns så många tjejer som sitter och läser bloggar om andra tjejer som tipsar om vad som är inne just nu, vi säger till exempel att en tjej lite större bloggare , känd , har råd att köpa dom flesta dyra plaggen och accessoarerna tipsar om att köpa den senaste Chanelväskan, hur många tjejer i ung ålder tänker inte då: nej jag har inte råd att köpa den , nu kommer jag inte passa in.. jag har aldrig råd att köpa det som är inne just nu.
Därför är mitt mål att visa tjejer därute att man behöver inte alltid ha det dyraste för att passa in, utan det finns många andra alternativ som funkar och man kan ta inspiration från de dyra och lyxiga men köpa det på det lite billgare ställena. Det kommer alltid finns ett bit mode i det jag skriver. Jag brinner verkligen för mode, älskar allt med det! jag fick jag chansen att få visa upp vad jag tycker och tänker om mode för tjejer och killar därute så skulle jag bli så glad, för mitt mål med bloggen är att få alla att må bra och tycka om sig själv för hur dom ser ut , att dom inte behöver operationer och dyra plagg för att må bra .
Att få synas på eran hemsida skulle betyda väldigt mycket för mig och det skulle ge mig en kick att fortsätta göra det jag vill göra och veta att folk läser det också! Jag tar det här på fullt allvar och är tacksam att ni tar er tid att läsa detta.

Just girly things

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.