Emmas mode

Jag är en tjej på 21år som är helt tokig i mode. Jag har alltid sätts som något annorlunda och vågad i min stil. Det bästa som finns är att det inte är några rätt och fel inom mode, det är bara att braka loss hur mycket man vill. Min dröm är att få inspirera andra, det är de som jag brinner för. Jag är idag mode skribent i Halmstads tidning 7Dagar och i framtiden så hoppas jag att jag har en karriär som stylist och designer och givetvis bloggningen med som växer med raket fart. I min blogg så kommer läsarna få mängder med outfits, inspirations bilder och tips. Jag slänger även in lite skönhets inlägg med jämna mellan rum för omväxlingens skull.

Emmas mode

Fashion by Slackers

Vardags-modebloggen vänder sig till dig som kanske använder kläder. Dina helt vanliga kläder. Vi vill se ditt vardagsmode! Alla är välkomna att visa upp sig, oavsett stil. Vik ut dig med klass!
Vad är ditt mode när du är hemma och gör kanske ingenting?
Skicka in en bild & skriv gärna några rader och låt oss få veta vad mode är för just dig.
Utan bilder, ingen blogg, inget mode för folket.

Fashion by Slackers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Bellsi – skönhet, mode & livet

Jag är en trevlig och positiv tjej på 21 år som bor i Skåne.
I min blogg skriver jag om shopping, skönhetsprodukter,
skönhetsbehandlingar och ingrepp, ger skönhetstips, sminktips,
bra-att-veta-tips, shoppingtips, må-bra-tips och andra nödvändiga
och bra/roliga tips!

Jag skriver om olika produkter så som smycken, väskor etc.
Jag skriver om mode också, olika stilar och trender!

Jag vill att folk ska kunna ta del av de tips jag skriver ut,
lära sig nya saker och även hitta andra med samma intresse.

Bellsi – skönhet, mode & livet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Just girly things

Hela min blogg kommer inte bara handla om mode , utan bloggen går ut på att höja tjejers självförtroende och självrespekt, för i ung ålder allt från 12 till 18 så finns det så många tjejer som är missnöjda med sin kropp känner att dom inte passar in för dom kan inte köpa dom dyraste och finaste kläderna som är inne just nu. det finns så många tjejer som sitter och läser bloggar om andra tjejer som tipsar om vad som är inne just nu, vi säger till exempel att en tjej lite större bloggare , känd , har råd att köpa dom flesta dyra plaggen och accessoarerna tipsar om att köpa den senaste Chanelväskan, hur många tjejer i ung ålder tänker inte då: nej jag har inte råd att köpa den , nu kommer jag inte passa in.. jag har aldrig råd att köpa det som är inne just nu.
Därför är mitt mål att visa tjejer därute att man behöver inte alltid ha det dyraste för att passa in, utan det finns många andra alternativ som funkar och man kan ta inspiration från de dyra och lyxiga men köpa det på det lite billgare ställena. Det kommer alltid finns ett bit mode i det jag skriver. Jag brinner verkligen för mode, älskar allt med det! jag fick jag chansen att få visa upp vad jag tycker och tänker om mode för tjejer och killar därute så skulle jag bli så glad, för mitt mål med bloggen är att få alla att må bra och tycka om sig själv för hur dom ser ut , att dom inte behöver operationer och dyra plagg för att må bra .
Att få synas på eran hemsida skulle betyda väldigt mycket för mig och det skulle ge mig en kick att fortsätta göra det jag vill göra och veta att folk läser det också! Jag tar det här på fullt allvar och är tacksam att ni tar er tid att läsa detta.

Just girly things

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Nina SHoe

Jag är 24 år och har pluggat mode i olika versioner sen 2008. Allt ifrån mönserkonstruktion, modeteckning, färglära och textilkunskap i Borås & Göteborg till Modevetenskap i Stockholm och Fashion management i New York. Nu bloggar jag om vad som inspirerar mig och vad jag tycker är snyggt, mina egen designade/gjorda kläder och mina ansökningar till Fashion institute of technology, Parsons och Berkeley i Nwe York. Just nu jobbar och pluggar jag företagsekonomi och driver denna bloggen.
Jag har valt att döpa bloggen till Nina SHoe då mitt efternamn är Sjögren-Höe –> SHoe. Jag finns även på Twitter, Instagram och Facebook med samma namn.

Nina SHoe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Styled

Detta är en modeblogg för dig som gillar personlig stil och de senaste trenderna. Mycket outfits, shoppingtips och inspiration.

Styled

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 3,92 out of 5)
Loading ... Loading ...

Ellen Westin

Jag är en 19-årig stockholmstjej som har ett brinnande intresse för kläder och mode. På fritiden älskar jag att träna, umgås med mina nära och shoppa såklart! I min blogg får du ta del av min vardag, få tips och inspiration samt spana in mina outfits som jag publicerar dagligen.

Ellen Westin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Doktor Molly

Jag är mamma till en tjej på 3 år och en 2-årig kille. Bor med min älskade make i nytt hus. Arbetar som läkare. Mina stora intressen förutom min familj är inredning, matlagning, resor, träning och mode. Jag gillar kläder som passar ett liv med småbarn men samtidigt har stil. Jag älskar att fynda och lovar att dela med mig av mycket rea-tips på bl a favoritmärkena Odd molly och Chillnorway! Om det och lite till ska jag skriva här i bloggen! Välkomna hit!

Doktor Molly

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Mariesse

Jag heter Marie och bor lite utanför Göteborg. I min blogg finns massor av mode, shopping och självklart outfits. Gillar att följa nya trender och spana på stan efter saker att tipsa om. Till hösten flyttar jag till London på nya äventyr. Häng med!

Mariesse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 3,92 out of 5)
Loading ... Loading ...

Micksi

Söt och stöddig tjej från dom betongigaste gatorna av Stockholm, närmare bestämt Vasastan. Modefixerad med en svår fetisch för leopardmönster och päls. Har båda fötterna stadigt på molnen, och trivs ganska bra där, följ med in i min lilla bubbla där vi gör vad vi vill och bryr oss inte om några andra. Passar även på att se över världen när jag reser som sällskap till min arbetsnarkoman (sambo). När jag inte letar upp den trendigaste väskan eller bråkar med hotell room servicen så jobbar jag på ett sportföretag, dock utan vidare påverkan på min kropp men man gör sitt bästa för att passa in i dagens ideal samhälle.

Nu, 5 år efter alla andra bloggare kickar vi igång denna.

Micksi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 3,82 out of 5)
Loading ... Loading ...

Page 1 of 3123»